Saturday, July 14, 2012

cum ne putem racori vara

vara asta se anunta foarte calduroasa. eu nici nu mai stiu ce sa fac ca sa mai scap de atatea grade in plus. va spun cateva metode de-ale mele si astept sa-mi spuneti cateva si voi :)

1. bagam inghetata - este regina deserturilor vara. mie imi place foarte mult inghetata de pepene galben. dar am descoperit si inghetata de la Venchi care este super delicioasa.


2. bem limonada cu gheata si menta - am scris in articolul anterior unde gasim limonada buna prin oras. eu mi-am facut si acasa. folosesc o halba de 500ml, storc o lamaie, pun zahar, adaug gheata, rup cateva frunze de menta si torn apa.


3. mancam pepene rosu/galben - ambele variante sunt minunate daca pepenele este tinut la frigider cateva ore. am vazut ca la mare se poarta si pepenele cu gheata.


4. mergem la piscina - da! si sunt foarte multe in bucuresti, insa cam scumpe, dar merita din cand in cand.dar a se evita weekend-urile, pentru ca sunt foarte aglomerate.


5. ne stropim cu pistoale cu apa - in fiecare vara ai mei imi cumparam de fiecare data pistoale cu apa. fiind vorba despre 'made in china', aveam foarte multe semi-functionale. dar imi placea la nebunie sa stropesc lumea. inca ne mai putem bucura si noi ca in copilarie :) zilele trecute mi-am luat un pistol cu 5lei si a fost foarte distractiv si racoritor!


de asemenea putem facem multe dushuri si sa mergem la shopping unde au AC ca sa ne mai racorim putin.


voi cum scapati de atata caldura?

No comments:

Post a Comment