Monday, September 3, 2012

nu m-a impresionat concertul RHCP

vineri, stiti cu totii, ca a fost concertul RHCP. adica, pana si ai mei stiau la ce concert ma duc, fara sa le spun, ca au vazut la televizor. cu cateva zile inainte era o nebunie cu concursurile pe blog-uri si Facebook cu bilete/invitatii la concert.

a venit si momentul concertului. in primul rand locatia: stadionul dragut, incapator, multe scaune, insa ma asteptam sa fie mult mai mare. la 'gazon' puteai respira linistit, sa dansezi, chiar nu era super aglomerat cum se specula. am prins o coada imensa la jetoane, dar am luat mai multe, am luat berea si am asteptat concertul.


btw, m-am dus pe la 8 pentru ca formatiile din deschidere chiar nu ma atrageau. oricum, parerea mea, Zdob si Zdub se potrivea mai mult in locul la Grimus (no offence here). nu prea am simtit cand a inceput, pentru ca de mai multe ori au fost aplauze si fluieraturi. dar au inceput, fara niciun boom, cu o melodie neelectrizanta, pentru mine cel putin.

show-ul nu m-a impresionat deloc: cateva solo-uri, putin alergat pe scena [din cate am putut vedea], solistul la bustul gol la un moment dat si cateva cuvinte catre public. Iar concertul era difuzat pe 2 ecrane in stanga si dreapta si alte cateva pe scena, cu diverse culori sau alb-negru.


ce mi-a placut totusi la concertul acesta imens: melodiile celebre au fost ca niste amintiri placute, iar publicul a facut toata atmosfera si una foarte frumoasa.

si au plecat. RHCP fara bis. sau a fost bis? ca eu n-am simtit. si publicul grabit sa mai prinda transport in comun sau taxi [home sau in centrul vechi].


tie cum ti s-a parut?

2 comments:

  1. Stadionul nu are pista de atletism iar tribunele sunt foarte ''abrupte''. Asta il face unic in Europa si perfect pentru fotbal. Acustica e gandita tot pentru asta. Nu stiu cum e in cazul concertelor..n-am fost la RHCP. Prea scump si nu e o trupa pentru care sa ma zbat sa ajung in primul rand. Astept Muse. :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. s-a auzit relativ bine. iar eu am primit biletul. dar a fost dragut, ca asa nici eu nu-s cine stie ce fan.

      Delete