Pages

Wednesday, May 16, 2012

de la Noaptea Agentiilor

ieri noapte a fost Noaptea Agentiilor. nu s-au inscris prea multe agentii mari, insa am descoperit cateva, mai mici, foarte dragute, prietenoase si cu programe distractive.

am inceput la mine in cartier, pe Calea Floreasca are sediul Free Communication. o casuta draguta, cu o curte micuta, dar cu iarba verde si balansoar. eu am ajuns dupa concertul The Moood, insa am apucat sa particip la concursul cu super premii, insa n-am castigat niciun bilet de avion. in bucatarie am gasit bere, capsuni si alte fructe. muzica era buna, DJ-ul era pe feeling. am luat paletele de badminton si ne-am facut de cap cu fluturasul de plastic. nu stiu cine a castigat pentru ca m-am intalnit cu Oana si i-am recomandat capsunii din bucatarie.


am pornit mai departe la Lowe, pe strada Ceasornicului, foarte aproape de Parcul Herastrau. o cladire pe 'patru 4' etaje foarte spatioasa cu multe birouri. jos - bauturi colorate si fete 'pasionale'. la etaje - mesaje creative, poze, concursuri, fotolii si canapele rosii, mobila cu blanitza anti-stres si oameni foarte primitori.


apoi am luat un taxi pana la Leo, dar la 00.oo deja se inchisese petrecerea. am continuat spre Grey, unde am gasit multa lume in curte - la tigara, la o vorba, la un stat degeaba, dar in rest se cam strangeau scena si barul. inauntru am facut poza cu vodka Absolut si se puteau scrie mesaje pe un panou in forma de sticla, tot de vodka. sus se inchisese.

si atat a fost pentru mine din Noaptea Agentiilor. poate data viitoare va pica intr-o vineri si apuc sa prind si eu mai multe :)

sursa poza 1 si 2.

No comments:

Post a Comment