Saturday, June 9, 2012

trainer wannabe

miercuri am fost la Lansarea TOT Challenge. acolo m-am intalnit cu oameni nu pasionati de training, dar foooarte pasionati de training, care iti transmiteau o energie placuta din orice prezentau.


partea cea mai frumoasa este ca m-am intalnit si cu lume cunoscuta. misto ar fi sa cunosti si oameni noi cu care sa interactionezi. dar intr-un mod natural, fara sa te simti jenat ca de ce sa intru in vorba asa ca musca in lapte. lumea nu te va respinge daca esti putin in tema si de gashca. va provoc ca daca viitoare cand ajungeti la un eveniment sa va duceti la o persoana cu 'buna, eu sunt x' si s-o intrebati ceva care sa deschida o conversatie [chiar si ce pasiuni are - oamenii se simt foarte bine cand ii intrebi despre ei insisi].revenind la evenimentul de miercuri, doi 'absolventi' de la editia trecuta au vorbit despre experienta lor si ne-au facut un joc in cerc. se alegea o persoana care trebuia sa spuna 'ha', iar urmatorii sa mai adauge cate un 'ha'. dar fara sa se rada! tot am rad, evident :))

apoi s-a prezentat fiecare trainer in parte, s-au laudat cu ce s-au mai ocupat, un punct comun fiind domeniul vanzarilor. au mai interactionat cu noi si au incercat sa ne faca sa ne destindem. incepusem chiar sa ma simt ca la un training. dar unul foarte placut, desigur! si am jucat 'piatra, foarfeca, foaie' si am ajuns pe locul 3.


sa va spun si partea cea mai delicioasa a serii: bomboane de ciocolata Kandia!!! cred ca am mancat juma' de cutie. I mean, why not? ;)

Sursa poza 1, 2 si 3.

No comments:

Post a Comment