Thursday, January 12, 2012

Am inceput sa ma joc cu Google Reader

Zilele trecute am descoperit si eu Google Reader. De fapt, in aceeasi zi am citit pe mai multe blog-uri despre acest ‘instrument’. Apoi mi-a spus un amic ca-l foloseste de cativa ani…

Cand l-am deschis aparea la stanga un side-bar simplu si trist ca Google+. Un ‘subscribe’ mare si rosu, starred items, trends [asta imi suna cool de tot, dar aparea un grafic gol acolo], browse for stuff [what kinda stuff ??], mai multe tipuri de search [inca nu stiam ce puteam cauta cu ele], bundle, explore [aici aveam chiar recomandari], subscriptions si inca un search-tab pe sus.


Din pacate, lucrurile utile si de actualitate nu se invata la facultate, asa ca am inceput sa dau niste search-uri, sa vad ce gasesc, la ce ajuta ‘subscribe’ si ce ar trebui sa apara la ‘trends’. Asa am inceput sa ma abonez si eu la cateva site-uri si blog-uri interesante si sa mai citesc articole bune.

Deci va recomand si voua sa descoperiti Google Reader, sa-l exploatati, dar mai ales sa nu uitati de el si sa-l verificati aproape zilnic.

Apropo, chiar daca sunteti obisnuiti cu mailul de la Yahoo si vi se pare ciudat cel de la Google, un gmail da mai bine ;)

No comments:

Post a Comment